SLIJEDOM DISKUSIJA I ODLUKA SKUPŠTINE KLUBA ODRŽANE 25. KOLOVOZA, ŽELJIM ZAHVALITI NA PODRŠCI U IZBORU ZA PREDSJEDNIKA KLUBA. ZAHVALJUJEM ‘STARIM’ I ‘NOVIM’ ČLANOVIMA ŠTO SU SVIH OVIH GODINA DAVALI VELIK DOPRINOS U OČUVANJU SVEGA ONOG ŠTO P.I.K. ‘MORNAR’-A DANAS ČINI JEDNIM OD VODEČIH RONILAČKIH KLUBOVA U HRVATSKOJ.
DA NE BUDE ZABUNE, STEPENICA OD KOJE KREĆEMO ( STANJE DUGUJE-POTRAŽUJE ) JE ZNATNO POVOLJIJA NEGO SVIH PROTEKLIH GODINA.

HVALA VELENU! ISPADA DA JE SLABIJA KOMUNIKACIJA REZULTIRALA SMANJENIM ISKAZIVANJEM ŽELJA ZA DOGAĐANJA I MANIFESTACIJE KOJE U KONAČNICI NE PRATI PRILIV SREDSTAVA. NEKE DRUGE POGREŠKE KOJE NISU OD JUČER ZAJEDNO ČE SE U HODU ISPRAVLJAT A REZULTATE ĆEMO NADAM SE KORISTITI SVI.
ZA POČETAK, CENTAR ODLUČIVANJA, ODGOVORNOSTI I OPERATIKE BITI ĆE UPRAVNI ODBOR. MJESTO PRENOSA INFORMACIJE JE TAJNIŠTVO, OGLASNA PLOČA KLUBA, EL.STRANICA KLUBA WWW: PIK-MORNAR.HR TE MREŽNO POVEZAN FACEBOK PIK-MORNAR.HR.

KOMUNIKACIJA JE DIREKTNA-OSOBNA SA ČLANOVIMA UPRAVNOG ODBORA I TAJNIŠTVOM ODNOSNO PREKO INTERNET ADRESE KLUBA info@pik-mornar.hr ILI PO ŽELJI , PISMENO.

NASTOJATI ČEMO UBRZATI INFORMACIJE ČLANSTVU I OSIGURATI MAKSIMALNU TRANSPARENTNOST. ZA POČETAK OBAVEZNO: POPIS ČLANOVA I ČLANARINA TE EVIDENCIJE DOPRINOSA.
ZA UOČENE GREŠKE OBRATITE SE TAJNIŠTVU.

ČLANSTVU SVIH KATEGORIJA I INTERESA NASTOJATI ĆEMO OSIGURATI ZADOVOLJENJE OSOBNIH POTREBA I INTERESA ALI STATUS, STABILNOST, OPĆI INTERES I PERSPEKTIVA KLUBA JE NA PRVOM MJESTU. O PERSPEKTIVI I STRATEGIJU DJELOVANJA KLUBA ODLUČIVATI ĆEMO ZAJEDNO KONCEM GODINE.

POZDRAV SVIMA!

PREDSJEDAVAJUĆI SKUPŠTINE P.I.K. ‘MORNAR’

U SPLITU, 27.kolovoza 2015.                                                                              IVAN BRONZOVIĆ